Tømrer

Indhent tilbud 52 19 52 00
Indhent tilbud 52 19 52 00

Vi skaber individuelle løsninger

Ingen projekter er ens, og derfor er ingen resultater ens. Vi kan garanterer dig at vores arbejde altid er udført i højeste kvalitet, når du vælger Andersen Byg. 
Vi lægger også vægt på det veludførte arbejde, ordentlighed, punktlighed, høj faglighed, og den gode omtale. Du vil altid opleve, at vores kompetente svende tager fat på opgaven med et smil, og 100% professionalisme. Vi hjælper med alt lige fra køkken ideer til at lægge laminatgulv. I vores tømrerfirma er der ingen opgaver, der hverken er for små eller store. Så tøv ikke med at kontakte os på telefon 52 19 52 00 eller på vores mail kontakt@andersenbyg.dk

Vores spidskompetencer indenfor tømrerfaget:

  • Renovering
  • Tilbygning
  • Køkkener
  • Gulv
  • Facadebeklædning

Har du en snedker eller tømreropgave, der ikke står på denne liste, så kontakt os endelig – Vi kan helt sikkert stadig være behjælpelige.

Din foretrukne tømrer

Hos Andersen Byg varetager vi alle typer opgaver, hvor end du får brug for en professionel tømrer. Vi hjælper dig med dine byggeprojekter uanset størrelsen på opgaven.

Vi fokuserer på det solide håndværk, og med en kvalitet der helt i top. Vi står klar med professionelle håndværker til udfordrende projekter, som vi i dagligdagen ikke påtager os. Vores mål med vores kunder er, at skabe tilfredshed og udføre projekter af flotte resultater. Samtidig ønsker vi et stærkt og holdbart samarbejde med vores kunder, så vi forbliver dit primære tømrerfirma.

Vi udfører alle former for tømrerarbejde, og både store som små opgaver bliver prioriteret lige højt. Vores fokus er altid på at få indfriet dine ønsker og behov. Din tilfredshed udløser vores egen, så derfor kan du trygt vælge os som tømrer til din opgave.

Så hvad end om du har brug for hjælp til renovering af et køkken, ønsker en tilbygning eller noget helt tredje – så kontakt os i dag. Vi er sikre på, at vi kan finde en god løsning på din opgave.

Hør mere 52 19 52 00

Kontakt os

Vi svarer altid på beskeder indenfor 24 timer.

Andersen Byg ApS

Hvis du har nogle spørgsmål eller en opgave der skal udføres, så kontakt os her.