Murer

Indhent tilbud 52 19 52 00
Indhent tilbud 52 19 52 00

Erfaren murer med styr på sit håndværk

Andersen Byg byder på kvalitetsbevidste løsninger indenfor alle typer murerarbejde. Vi har mange års erfaring i branchen og har efterhånden løst en lang række af forskelligartede mureropgaver, herunder for eksempel:

  • Facaderenovering
  • Badeværelser
  • Flisearbejde
  • Pudsarbejde
  • Totalrenoveringer

Vores mange år i murerbranchen har lært os hvad det kræver, at få de bedste resultater og løsninger, hvor funktionalitet og udseende går op i en højere enhed. Med os på holdet på dit næste byggeprojekt får du en professionel samarbejdspartner med sans for detaljen og styr på sit håndværk.

Godt arbejde til stærke priser

Hos Andersen Byg mener vi ikke at kvalitet behøver at koste en formue. Derfor har vi taget (murer)skeen i den anden hånd og tilbyder moderne og tidssvarende løsninger, du kan nyde godt af i mange år fremover, til yderst konkurrencedygtige priser. Uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller gennemprøvede materialer, har vi nemlig en ambition om at levere et stykke godt håndværk, der er til at betale.

Vi løser alle opgaver indenfor murerfaget

Vores murer løser alle former for murerarbejde. Vi favner bredt, men er specialister i renoveringsarbejde, hvorfor facaderenovering, flisearbejde og nye badeværelse er blandt vores absolutte spidskompetencer. Som murer med flere års erfaring i bagagen har vi den fornødne ekspertise og erfaring til alle former for murerarbejde. Du kan derfor trygt ringe til os, når du skal bruge en murer på Sjælland.

Kontakt din lokale murer i dag

Går du rundt og lader op til et byggeprojekt, så kontakt os i dag for en indledende dialog. Vi lægger et solidt fundament for et godt resultat gennem en tæt og gennemsigtig dialog. Vi yder kompetent rådgivning og vejledning på ethvert projekt, vi lytter til dine ønsker og behov, og i fællesskab finder vi den bedste løsning for dig. Vi lægger naturligvis gerne vejen forbi og giver et uforpligtende tilbud på din næste mureropgave. Kontakt din murer i dag på telefon 52 19 52 00 eller på e-mail kontakt@andersenbyg.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hør mere 52 19 52 00

Kontakt os

Vi svarer altid på beskeder indenfor 24 timer.

Andersen Byg ApS

Hvis du har nogle spørgsmål eller en opgave der skal udføres, så kontakt os her.