Maler

Indhent tilbud 52 19 52 00
Indhent tilbud 52 19 52 00

Ingen hurtige løsninger – kun godt håndværk

Grundigt forarbejde er fundamentet for et godt resultat. Et pænt udseende og en høj slidstyrke kommer nemlig ikke af sig selv. Her kræves det, at overfladerne er korrekt forbehandlet. Dette indbefatter blandt andet, at dørkarme og paneler slibes, samt at alle flader vaskes grundigt af, før der males. Sidst, men ikke mindst, er det selvfølgelig vigtigt, at skruehuller, ridser og skrammer spartles. Først her kan maleren begynde at dække af og herefter starte det egentlige malerarbejde.

Hos Andersen Byg lader vi os ikke friste af hurtige løsninger, hvor der springes over, hvor gærdet er lavest. Vi afsætter altid den fornødne tid, som gør, at vores malersvende har mulighed for at levere det pænest mulige resultat. Det betyder meget for os, at vi kan afslutte vores opgaver til aftalt tid. Heri ligger også, at vi ikke afleverer halvfærdigt arbejde, som vi så senere skal lave om igen. Denne filosofi skulle meget gerne gøre, at du både bliver tilfreds over resultatet og vores service.

Miljømærket kvalitetsmaling

For at passe bedst muligt på vores malere og samtidig sikre dig et godt indeklima foretrækker vi at gøre brug af miljømærket maling. Langt størstedelen af vores maling er mærket med EU-blomsten. Malingen, vi helst benytter, hedder Dyrup Robust og er 100 % acrylbaseret maling. Fordelen ved denne maling er dens rigtig gode rengøringsegenskaber. Det betyder, at du nemt kan tørre din væg over med en fugtig klud – selv hvis væggen er halvmat. Man skulle tro, at dette er en selvfølge ved alle typer professionel maling. Fakta er, at du med de fleste typer maling vil få en plet, når du tørrer en mat vægoverflade af.

Til maling af indvendigt træværk gør vi brug af en polyuretanforstærket maling. Når malingen er tør, bliver overfladen stenhård, hvilket giver en uovertruffen slidstyrke. Dette betyder, at du eksempelvis kan vaske dine paneler med en svamp, hvis de skulle blive beskidte. En hård overflade gør, at dit træværk er bedre beskyttet mod slid, mærker og ridser, som kan opstå, hvis du ramler ind i fodpanelerne med en støvsuger.

En aftale er en aftale og en pris er en pris

Ekstraregninger fra håndværkere er desværre ikke et ukendt fænomen. Intentionerne fra håndværkerne er langt fra altid, at du som kunde skal snydes. Ofte er håndværkerne blot ikke dygtige nok til at inkludere alt i deres tilbud. Selv små overraskelser, eller delelementer som er nødvendige for at udføre et givent stykke arbejde, kommer derfor ikke med i det oprindelige tilbud. Dette er ofte til stor ærgrelse for begge parter, da du som kunde skal have flere penge op af lommen, mens håndværkeren ender ud med en utilfreds kunde.

Hos Andersen Byg er det derfor helt centralt for os at sende et udspecificeret skriftligt tilbud til alle vores kunder. Her vil det fremgå, hvilket stykke arbejde som skal udføres, hvilke produkter som benyttes samt hvor mange gange overfladerne skal behandles. Har du ønsker til ændringer af tilbuddet, fremsender vi altid et revideret skriftligt tilbud. På denne måde undgår vi pludselige ekstraregninger, som hos mange andre malerfirmaer København, da du hele tiden ved, hvad din endelige pris er. Hos Andersen Byg er en aftale en aftale, og den pris, som du får fra os, er altid den endelige pris, som du ender med at skulle betale.

Har du lyst til at modtage et uforpligtende tilbud fra din malermester Nordsjælland på malerarbejde i København og omegn, så ring blot på tlf. 52 19 52 00 Vi glæder os til at hjælpe dig videre!

Vi udfører alt malerarbejde

Hos Andersen Byg tager vi os af alle kunder, både private og erhverv. Vi er din samarbejdspartner ved store som små projekter, og vi udfører alt malerarbejde. Vores services indebærer både udvendigt og indvendigt malerarbejde af alt fra lejligheder og villaer til kontorhoteller og store erhverv. Uanset omfanget af din opgave, er du garanteret ordentligt håndværk udført af professionelle malere samt med maling af kvalitet. Vi maler i hele hovedstadsområdet samt Vestegnen, Roskilde og Nordsjælland. Er du interesseret i maling af dine vinduer, døre eller facaden på huset, så kontakt os endelig.

Vi ser kundetilfredshed som den vigtigste faktorer og sørger for, at alt er udført korrekt. Vi sætter stor vægt på god kommunikation med kunden, gennemsigtige priser og veludført arbejde. Derudover sætter vi en stor dyd i at rydde op efter os selv, når opgaven er færdig, så vi er til mindst muligt besvær. Vi gør vores yderste for, at du kan have tillid til din maler igennem hele projektet.

Foruden traditionelt malerarbejde tilbyder vi også istandsættelse ved fraflytning, tapetsering til perfektion samt malerarbejde af trappeopgange og boligforeninger som en del af vores services. Kontakt os med din opgave, så sender vi et tilbud hurtigst muligt – som oftest allerede samme dag.
Skal du flytte? Vi samarbejder med flyttefirmaet Døgnflyt og Logistik, ved større flytninger, hvor tungt indbo skal flyttes rundt mens vi maler.

Hør mere 52 19 52 00

Kontakt os

Vi svarer altid på beskeder indenfor 24 timer.

Andersen Byg ApS

Hvis du har nogle spørgsmål eller en opgave der skal udføres, så kontakt os her.