Badeværelser

Indhent tilbud 52 19 52 00
Indhent tilbud 52 19 52 00

Dygtig murer til badeværelser

Går du rundt og drømmer om at få lavet nyt badeværelse? Det kan vi godt forstå – badeværelset er nemlig et af husets vigtigste rum. Hos Andersen Byg kan vi hjælpe med at få drømmen til at gå i opfyldelse. Vi har mange års erfaring som murer og kan hjælpe dig med:

  • Opføring af nyt badeværelse
  • Istandsættelse
  • Renovering

Med vores mange års erfaring som murer, har vi den faglige ekspertise til at udføre badeværelser af højeste kvalitet. Vi anvender udelukkende de bedste metoder og materialer, så du er sikret et badeværelse, som du kan nyde i mange år fremover.

Klassisk eller New Yorker-stil?

Måske har du allerede en række forestillinger om hvordan dit nye badeværelse skal se ud, eller måske har du brug for inspiration? Uanset hvad kan vi hjælpe dig. Som murer med spidskompetencer indenfor badeværelser, kan vi nemlig rådgive og vejlede dig fra start til slut. Vi får funktionalitet og design til at gå op i en højere enhed, så du får et badeværelse der matcher dine ønsker og behov – uanset om du er til en klassisk stil eller om dit nye badeværelse skal være New Yorker-inspireret.

Kundeservice i øjenhøjde

Når du skal bruge en murer til dit nye badeværelse, kan det være svært at finde ud af hvilket ben man skal stå på. Ethvert byggeprojekt, stort som småt, handler et langt stykke hen ad vejen om tillid. Når du skal investere i et badeværelse, skal du have ro i maven. Derfor gør vi en ekstraordinær indsats for at føre en solid og gennemsigtig dialog – hele vejen fra idé til færdigt resultat. Vi afdækker alle dine ønsker og behov, vi holder dig opdateret på tidsplaner og processer, og afslutter naturligvis aldrig et projekt, før både du og vi er tilfredse.

Få et godt tilbud – gratis og uforpligtende

Kontakt din lokale murer i dag og tag første skridt på vejen mod dit næste badeværelse. Vi lægger vejen forbi og besigtiger opgaven, og sammen finder vi frem til lige præcis den løsning, der passer dig, og giver naturligvis et tilbud på udførelse af opgaven. Ring i dag på telefon 52 19 52 00 eller skriv til kontakt@andersenbyg.dk. Vi snakkes ved.

Hør mere 52 19 52 00

Kontakt os

Vi svarer altid på beskeder indenfor 24 timer.

Andersen Byg ApS

Hvis du har nogle spørgsmål eller en opgave der skal udføres, så kontakt os her.